Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering kunt u onderscheid maken tussen een uitvaartverzekering in natura of een uitvaarverzekering in geld.

Een uitvaartverzekering in natura dekt de kosten van uw uitvaart en regelt vrijwel alles na uw overlijden: van het verzorgen van de rouwkaarten tot het regelen van de begrafenis of crematie. Vaak volgt wel een vergoeding in geld, als de uitvaart elders of op een andere manier wordt geregeld. Dit bedrag is gemaximeerd.

Een uitvaartverzekering in geld keert na het overlijden een geldbedrag uit. Uw nabestaanden kunnen hiermee de uitvaarkosten voldoen, maar regelen alles zelf. Het verzekerde bedrag staat hierbij los van de werkelijke kosten van de uitvaart.

Wilt u ook verzekerd zijn dat uw uitvaart gepaard gaat met uw persoonlijke wensen? Sluit vandaag nog uw uitvaartverzekering af!

Het is een zeer adviesgevoelig product en behoefte – oplossing kunnen worden bepaald in een advies en bemiddelingsgesprek. Hiervoor geldt dat er geen provisie in de producten worden ingehouden en dat u als klant een eenmalig bedrag betaald voor de advieswerkzaamheden en het afsluiten van het product. Zie hiervoor ons dienstverleningsdocument risicos afdekken.

© 2014 Eggebeen Verzekeringen & Hypotheken - All rights reserved | Realisatie door Colellawebdevelopment